Om oss

Om Mästers Blommor


Mästers blommor Handelsträdgård med blomsterbutik. Stort utbud av snittblommor, krukväxter, pynt och utomhus växter. Mästers är en handelsträdgård med en snart 80 årig historia och utveckling. Från vår stora snittblomsavdelning kan du beställa buketter och arrangemang till födelsedagar, bröllop och begravning.


Vi har tre utbildade florister som hjälper dig om du vill plocka och skapa på plats. I försäljnings-växthuset hittar du krukväxter av alla slag men även krukor, fröer, gödning, bekämpningsmedel. På utsidan finns allt för trädgården, plantor beroende av säsong, perenner, kryddor, krukor, pynt mm. Hasselfors jord och dekorationsgrus i stor sortering. I plantskolan hittar du träd och buskar för nytta och nöje. Du kan skicka blommor och köpa presentkort från Interflora.


Sedan 29 feb 2008 ägs och drivs företaget av oss Anna Kårebäck och Viola Lugn Olsson. Anna står för trädgårdsinriktningen med utbildning som trädgårdssäljare. Viola är florist och tog gesällbrev 2001. Vi har båda varit anställda av tidigare ägarna Wolf och Eva von Lochow det var också där våra vägar möttes och vi upptäckte att vi skulle kunna driva ett företag ihop.

Anna Kårebäck


Är född och uppvuxen i Saleby strax utanför Lidköping.

Nu bor jag i Skeby tillsammans med Staffan, Albin och Kissen.

Jag är född 1975 och blir ett år äldre varje år.

Viola Lugn Olsson


Är född och uppvuxen i Holmestad. Efter ett gästspel i Tibro är jag tillbaka i Götene och gift med Lars sedan 2005.

Två vuxna söner och tre barnbarn, hundarna Saffran och Quiara tar det mesta av fritiden.

Jag är född 1957 så jag har hunnit med många olika saker.